Nyborg Billeder 2014-15

Turister på Nyborg Strand ved Ole Skovsbøls kæmpekugler, lavet i sommer 2014 med akrylblyanter. Tegningerne herunder har også været vist på siden Du ved du er fra Nyborg når... men da siden er beregnet til mere præcist lokalt stof blev det af flere indlæg indvendt, at optrinene kunne være hvor som helst, og jeg holdt derfor op med at vise tegningerne der, selv om flere var glade for at se dem. Jeg ser dem nok mest som tegninger med mennesker på end som lokalhistorie, selv om de faktisk er fra bestemte steder i Nyborg i 2014. Tourist group walking on the beach at Nyborg Strand Hotel between to globes by the Nyborg artist Ole Skovsbøl; they correspond to the giant size of the Great Belt Bridge.
Dame, der cykler i Vestervoldgade med to store indkøbsposer. Det er klart den sjove situation med de store poser, der har været mit motiv, så jeg må nok indrømme, at det ikke så meget er for at vise gaden. Ikke desto mindre viser situationen, hvordan livet udfolder sig i Nyborg. Lady cykling at Vestervoldgade with two large bags, an everyday scene.
Passiar i Korsgade. Youngsters meeting in Korsgade.
Hjortehoved set i et grønt på en mur i Vestervoldgade. Maybe I am the only one seeing this deer head in a tree at Vestervoldgade.
Flotte kasketter og skygger i Korsgade. Two boys wearing fancy peaked caps in Korsgade.
Firemandsgruppe og to hunde ved bil, og en mand på vej væk: "Quo Vadis" (Hvor går du hen?) er associationen på grund af det lille kors, som skyggen tilfældigt har skabt mellem ham og gruppen. A small group with two dogs close to a car at Vestervoldgade, and a man leaving the group. The shadow incidentally forms a cross between them, making me think "Quo Vadis?"
Cykling på broen. A child cykling on a bridge across the river, her nanny puts a hand on her shoulder.
Scene med bold i Svanedammen. Scene with a ball at Svanedammen (Swan Pond)
Håndværkerstillads med skygger.Vestervoldgade. Artisans repairing a house, notice the picturesque shadows of their scaffolding.
Scene fra Fiskerihavnen med to fiskere. Two fishermen working together at Nyborg Fishing & Boating Harbour.
Udsigt over Nyborg Havn fra Korsgade, tegnet med akrylblyanter og malet videre med pensel på akrylblyanternes hurtige streger, giver en let farve, her er det på lærred så det er et maleri. Acrylic painting with a view of Nyborg Habour and The Great Belt to the south.
Lys og skygger i Korsgade. Light and shadows with two persons at Korsgade, the man walks with a lady´s bike, three other persons stand at the corner.
En enkelt vandringsmand krydser Eksercerpladsen på en af sensommerens solbeskinnede dage. A solitary man passes the old drill ground near the ramparts.
Lille gruppe på en bænk med både flagstang og havnelygte på molen. Den forreste person er en pige med laptop. Small group at the inner harbour, a girl is sitting with a laptop.
På Volden oven over Eksercerpladsen spiller en gruppe Frisbee som sport, i forgrunden ses et lille hjørne af det flotte Dannebrogsfarvede blomsterbed ved trappen ned til 'Den døde grav', dvs. med forholdsvis stillestående vand, der dog stadig fornyes i den modsatte ende af den lukkede del af voldgraven. A group of Frisbee players near the ramparts.
Et velkendt mødested i Nyborg Havn. People meeting at Nyborg innner harbour with new houses.
Balancekunst ved børnehaven på Provst Hjortsvej. Akrylblyant A child balancing on boards at Nyborg Kindergarten, Provst Hjorts Vej.
Banens Værksted på Sølystvej under omdannelse til whiskyfabrik med lokomotiv som ekstra attraktion i de store, højloftede haller. Der er sidst i november stilladser på den lange sidebygning, og den ene af de store porte er åbnet. Motivet er også valgt på grund af de maleriske skygger af sidebygningens gavl ogstilladserne. En grafik der bringer mindelser om Palle Nielsens grafik; men snart bliver det til en turistattraktion sammen med slottet, som får Exner-design ligesom Koldinghus. The former buildings of the railroads´workshop is being transformed to a whisky distillery.
Håndværkere reparer B&O-butikken på hjørnet af Korsgade/Vestervoldgade efter stor vandskade 2015. Akryl-farveblyanter.
Nyborg Havnefront med færge mellem nybyggerier, farvelagt med photoshop på grundlag af tegning med akrylblyanter 2015.
Udsigt fra mit køkkenvindue mod vest med forskellige skorstene, 'Den hvide jomfru' på Kongens Bastion, forbrændingsanstaltens høje skorsten og i baggrunden Statsfængslet. Alle træerne er stiliseret kubistiske for ikke at se rodede ud i helheden.
Vanding af byens blomster med vandvogn, tegnet 2015 efter foto fra sidste års tørre sommer.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.07 | 16:21

Om man kan være helt sikker på, at Albert Borgaard er født i Holbæk på Djursland, spørger du. Jo, det kan man, men famieskab er måske en anden sag.

...
15.07 | 09:29

Hej jeg ledte efter oplysninger om Albert Borgaard og havnede her. Jeg vil gerne vide hvordan man med sikkerhed kan sige at han er født i Holbæk Jylland.

...
04.11 | 13:29

www.anette-lind.dk og tlf.65325018

...
03.11 | 19:38

Hej jeg har arvet et kunstværk af Anette Lind og vil gerne have lidt info om værket. Er det muligt at få hendes tlf nr eller mail.
Mail
thea@leegaardhansen.dk

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE