E-bøger på Lindhardt & Ringhofs Forlag

Min historiske beretning om de spanske troppers flugt under Marquis de la Romana fra Nyborg i 1808, med ny typografi som e-bog men med samme forsidebillede som på Løkkes Forlag, af historiemaleren Castellano, som har forestillet sig flugten fra Langeland, som maleren aldrig har set. Billedet findes på Militærmuseet i Madrid. Bogen blev oprindelig godt modtaget i det militærhistorisk tidsskrift CHACOT. - Se omtalen af Løkkes Forlags oprindelige trykte udgave i Velkommen-menuen længere ned på siden.
Min historiske beretning "Døden og Montezuma" om Cortez erobring af Mexico er nu udkommet som e-bog på Lindhardt & Ringhofs forlag. Jeg viser senere et billede af bogen; men boghandlerne reklamerer f. eks. sådan for den mange forskellige steder på nettet.
Som "Døden og Montezuma præsenteres på nettet af flere boghandlere.
Som storytell viser omslaaget til "Døden og Montezuma" med ny forside af Lindhardt & Ringhofs Forlag (aztekisk design) med Fini Løkke som forfatter. Bogen blev oprindelig positivt modtaget af Henning Ipsen i Jyllandsposten.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.11 | 13:29

www.anette-lind.dk og tlf.65325018

...
03.11 | 19:38

Hej jeg har arvet et kunstværk af Anette Lind og vil gerne have lidt info om værket. Er det muligt at få hendes tlf nr eller mail.
Mail
thea@leegaardhansen.dk

...
02.02 | 04:14

Fin side, fandt min farfar Chr. Jerløv, var ikke klar over at han var idemand og sælger, kreativ med træsnittet vil jeg godt tro, min far Kaj Jerløv var også
me

...
30.11 | 14:02

Jeg er udlært som håndsætter/typograf på Løkkes Bogtrykkeri

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE